top of page

ons. 10. maj

|

Hos Selma i cafeen

BEBOERGRUPPEMØDE I BIRKETROLDEN

Et møde for dem, der gerne vil bo i Bofællesskabet Birketrolden. Hvor vi ser hinanden an og tegner fremtiden, sammen. For dem, der er ret sikre på, at de skal være 'Birketrolde'.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
BEBOERGRUPPEMØDE I BIRKETROLDEN
BEBOERGRUPPEMØDE I BIRKETROLDEN

Tid og sted

10. maj 2023, 17.00 – 19.10

Hos Selma i cafeen, Troldemosevej 2, 3200 Helsinge, Danmark

Om eventet

I Troldebakkerne opfører Bærebo et bofællesskab for folk i alle aldre. Til dette møde kan du træffe andre, der har valgt det til og du kan blive klogere på, hvad Bærebo er og hvilket slags bofællesskab, der skal opføres. Idet den første etape bliver 14 ejerboliger, som vi går i gang med, så snart der er fundet beboere nok til det, har man stor indflydelse på processen. Hvis man vil. 

Vi skal derfor finde en styregruppe - en slags bestyrelse for beboerforeningen - der sammen med Bærebo vil udvikle projektet videre. Der skal være 10 boliger solgt, for at vi kan gå i gang. Og det er vi næsten Så skal vi nok finde de sidste 4. 

Du kan i slutningen af mødet se grunden, hvor Bofællesskabet Birketrolden kommer til at ligge og opleve, hvor naturskønt og alligevel tæt på alle bekvemmeligheder, Troldebakkerne er. Vi mødes hos alletiders yndlingsnabo Selma på hendes gård, hvor der med tiden vil opstå helt unikke muligheder for de af bofællesskabets beboere, der har lyst til at få jord under neglene. Vi holde rmødet, får en sandwich og bagefter følges vi til grunden. 

Du vil møde Bærebo teamet og de andre interesserede. Vi glæder os til at se dig!

Det er et fysisk møde, hvor man kan sige JA til hinanden. Det er vigtigt, når man skal bo sammen. Men du kan deltage over Zoom med dette link: https://us02web.zoom.us/j/4551297985, hvis det er helt umuligt for dig at deltage. Men prøv! 

Del dette event

BB-02.png
bottom of page