top of page

lør. 27. jan.

|

Hos naboen Selma i hendes cafe

FÆLLESPISNING OG INFOMØDE I BIRKETROLDEN

Et møde for dem, der gerne vil bo i Bofællesskabet Birketrolden - og dem, der er nysgerrige på projektet og har lyst til at se grunden og møde nogle af de kommende naboer.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
FÆLLESPISNING OG INFOMØDE I BIRKETROLDEN
FÆLLESPISNING OG INFOMØDE I BIRKETROLDEN

Tid og sted

27. jan. 2024, 13.00 – 15.00

Hos naboen Selma i hendes cafe, Troldemosevej 2, 3200 Helsinge, Danmark

Om eventet

I Troldebakkerne opfører Bærebo et bofællesskab for folk i alle aldre. Til dette møde kan du træffe andre, der har valgt det til og du kan blive klogere på, hvad Bærebo er og hvilket slags bofællesskab, der skal opføres. Idet den første etape bliver 22 ejer/lejerboliger, som vi går i gang med, så snart der er fundet beboere nok til det, har man stor indflydelse på processen. Hvis man vil. 

Kl. 13-14 vil der være hyggelig fællesspisning for beboergruppen og interesserede, der tidligere har været til infomøde. 

Kl. 14-15 afholder vi infomøde for nye interesserede. Du kan i slutningen af mødet se grunden, hvor Bofællesskabet Birketrolden kommer til at ligge og opleve, hvor naturskønt og alligevel tæt på alle bekvemmeligheder, Troldebakkerne er. 

Vi mødes hos alletiders yndlingsnabo Selma på hendes gård, hvor der med tiden vil opstå helt unikke muligheder for de af bofællesskabets beboere, der har lyst til at få jord under neglene (billedet er venligst udlånt fra et andet bofællesskab, hvor Bærebo's fællesskaber, Camilla, holder til). 

Vi glæder os til at se dig!

De bedste hilsner, 

Morten (direktør i Bærebo) og  Marianne (kommende beboer) 

Del dette event

BB-02.png
bottom of page