top of page

lør. 20. apr.

|

Hos naboen Selma i hendes cafe

INFOMØDE OG BEBOERGRUPPEMØDE (fysisk)

Et fysisk møde for dem, der gerne vil bo i Bofællesskabet Birketrolden - og dem, der er nysgerrige på projektet og har lyst til at se grunden og møde nogle af de kommende naboer.

INFOMØDE OG BEBOERGRUPPEMØDE (fysisk)
INFOMØDE OG BEBOERGRUPPEMØDE (fysisk)

Tid & sted

20. apr. 2024 11.00 – 14.00

Hos naboen Selma i hendes cafe, Troldemosevej 2, 3200 Helsinge, Danmark

Om begivenheden

I Troldebakkerne opfører Bærebo et bofællesskab for folk i alle aldre. Til dette møde kan du træffe andre, der har valgt det til og du kan blive klogere på, hvad Bærebo er og hvilket slags bofællesskab, der skal opføres.  Man stor indflydelse på processen. Hvis man vil. 

Kl. 11-12 afholder vi infomøde for nye interesserede.  Du kan i slutningen af mødet se grunden, hvor Bofællesskabet Birketrolden kommer til at ligge og opleve, hvor naturskønt og alligevel tæt på alle bekvemmeligheder, Troldebakkerne er.  Der er dog også mulighed fr at deltage online, men så skriv dte til os, hvis du ikke kan møde op fysisk. 

Kl. 12 vil der være en sandwich for beboergruppen og interesserede, der har været til infomøde. 

Efter frokosten og indtil kl. 14 er der beboergruppemøde, hvor vi taler om begyndende tiltag, processen og hvad, der samler beboergruppen - indtil og efter indflytning. 

HVOR: Vi mødes hos alletiders yndlingsnabo Selma på hendes gård, hvor der med tiden vil opstå helt unikke muligheder for de af bofællesskabets beboere, der har lyst til at få jord under neglene (billedet er venligst udlånt fra et andet bofællesskab, hvor Bærebo's fællesskaber, Camilla, holder til). 

Tilmelding nødvendig, af hensyn til frokosten. Vi glæder os til at se dig!

De bedste hilsner, 

Morten (direktør i Bærebo), Camilla (fællesskaber) og  Marianne (kommende beboer) 

Del denne begivenhed

BB-02.png
bottom of page