top of page

søn. 25. aug.

|

Hos naboen Selma i hendes cafe

INFOMØDE OG BEBOERGRUPPEMØDE (fysisk)

Et fysisk møde for dem, der gerne vil bo i Bofællesskabet Birketrolden - og dem, der er nysgerrige på projektet og har lyst til at se grunden og møde nogle af de kommende naboer.

INFOMØDE OG BEBOERGRUPPEMØDE (fysisk)
INFOMØDE OG BEBOERGRUPPEMØDE (fysisk)

Tid og sted

25. aug. 2024, 11.30 – 13.30

Hos naboen Selma i hendes cafe, Troldemosevej 2, 3200 Helsinge, Danmark

Om eventet

I Troldebakkerne opfører Bærebo et bofællesskab for beboere i alle aldre. Til dette møde kan du træffe andre, der har valgt det til og du kan blive klogere på, hvad Bærebo er og hvilket slags bofællesskab, der skal opføres.  Man kan stadig få  stor indflydelse på processen, hvis man har lyst til at deltage aktivt mens bofællesskabet bygges.. 

Kl. 11.30-12.30 afholder vi infomøde for nye interesserede. 

Kl. 12.30-13.30 vil der være fællesspisning for den bestående beboergruppe og de nye interesserede, der har været til infomøde.  Under fællesspininge vil der være beboergruppemøde, hvor vi taler om begyndende tiltag, processen og hvad, der samler beboergruppen - indtil og efter indflytning. 

Kl 13.30  Vil vi kigge forbi  grunden, hvor byggeriet af  bofællesskabet  er i fuld gang  og opleve, hvor naturskønt og alligevel tæt på alle bekvemmeligheder, Troldebakkerne er.

HVOR: Vi mødes hos alletiders yndlingsnabo Selma på hendes gård, hvor der med tiden vil opstå helt unikke muligheder for de af bofællesskabets beboere, der har lyst til at få jord under neglene (billedet er venligst udlånt fra et andet bofællesskab, hvor Bærebo's fællesskaber, Camilla, holder til). 

Tilmelding nødvendig, af hensyn til indkøb til fællesspisningen. Vi glæder os til at se jer!

De bedste hilsner, 

Morten (direktør i Bærebo), Camilla (fællesskaber) og  Marianne (kommende beboer) 

Del dette event

BB-02.png
bottom of page