top of page

ons. 03. maj

|

https://us02web.zoom.us/j/4551297985

INFOMØDE: TROLDEBAKKERNE

Bofællesskabet Birketrolden, der får hjemme på det højeste punkt i den nye bydel Troldebakkerne ved Helsinge, kommer til at bestå af 44 boliger og et stort fælleshus. Ved dette møde får du en introduktion til Bærebos bofællesskabskoncept, til Troldebakkerne og til Birketrolden.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
INFOMØDE: TROLDEBAKKERNE
INFOMØDE: TROLDEBAKKERNE

Tid og sted

03. maj 2023, 17.00 – 18.00

https://us02web.zoom.us/j/4551297985

Om eventet

I Troldebakkerne opfører Bærebo et bofællesskab for folk i alle aldre. Til dette møde kan du træffe andre, der vil snuse til projektet ligesom dig selv og du kan blive klogere på, hvad Bærebo er og hvilket slags bofællesskab, vi bygger. Den første etape bliver 14 ejerboliger, som vi går i gang med, så snart der er fundet beboere nok til det. Vi har nu 10 boliger solgt og mangler kun de sidste 4, før vi kan gå i gang. 

Du kan i slutningen af mødet se grunden, hvor Bofællesskabet Birketrolden kommer til at ligge og opleve, hvor naturskønt og alligevel tæt på alle bekvemmeligheder, Troldebakkerne er. Vi mødes hos alletiders yndlingsnabo Selma på hendes gård, hvor der med tiden vil opstå helt unikke muligheder for de af bofællesskabets beboere, der har lyst til at få jord under neglene. Bagefter følges vi til grunden. 

Du vil møde Bærebo teamet, måske en beboerrepræsentant - og selvfølgelig de andre interesserede. Det er helt uforpligtende at være med. 

Vi glæder os til at se dig!

Du kan deltage over Zoom med dette link: https://us02web.zoom.us/j/4551297985

Del dette event

BB-02.png
bottom of page