top of page

man. 15. nov.

|

Ubuntu huset, København

Informationsmøde i København kl. 16.30

Den 15. november kl. 16.30 har vi et særligt tilbud til københavnerne - og er du ikke københavner, er du hjerteligt velkommen alligevel! Vi plejer at afholde infomøder på de lokaliteter, som lægger jord til bofællesskaberne, men denne gang rykker Bærebo ind til byen.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Informationsmøde i København kl. 16.30
Informationsmøde i København kl. 16.30

Tid og sted

15. nov. 2021, 16.30 – 18.00 CET

Ubuntu huset, København, Købmagergade 43, 1150 København, Denmark

Om eventet

Lige i hjertet af byen og lige inden eventuelle sultne småfolk skal have serveret aftensmad, holder vi et informationsmøde om Bærebo og om de to bofællesskaber, som Bærebo er i gang med at etablere sammen med de beboer-pionerer, der allerede har så stor interesse for projekterne, at de er i gang med at sætte en retning for livet i bofællesskaberne. 

Ved informationsmødet den 15. november i Ubuntu Husets lokaler på Købmagergade kan man høre mere om Bærebos koncept og om bofællesskaberne, deres placering, typer af boliger, nærområde og meget mere. Der er selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål, både til Bærebo teamet og til repræsentanter fra den kommende beboergruppe. 

Tag vennerne fra opgangen og gården med og mød andre, der er interesserede i at bo i et bæredygtigt bofællesskab, lidt ude på landet.

Vi passer på hinanden: Vi opfordrer til, at alle deltagende har et gyldigt coronapas. Vi stiller håndsprit frem og sørger for, at vi kan holde fornuftig afstand til hinanden.

Del dette event

BB-02.png
bottom of page