top of page

tir. 09. aug.

|

Højbogård

INFORMATIONSMØDE: TROLDEBAKKERNE

Bofællesskabet Birketrolden, der får hjemme på det højeste punkt i den nye bydel Troldebakkerne ved Helsinge, kommer til at bestå af 48 lejeboliger og et stort fælleshus. Ved dette møde får du en introduktion til Bærebos bofællesskabskoncept og til Troldebakkerne og Birketrolden.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
INFORMATIONSMØDE: TROLDEBAKKERNE

Tid & sted

09. aug. 2022 17.00 – 18.30

Højbogård, Troldemosevej 2, 3200 Helsinge, Denmark

Om begivenheden

I Troldebakkerne bygger Bærebo et bofællesskab for alle aldre. Til dette møde kan du træffe andre, der vil snuse til projektet ligesom dig selv og du kan blive klogere på, hvad Bærebo er og hvilken slags bofællesskaber, vi bygger.

Se grunden, hvor Bofællesskabet Birketrolden kommer til at ligge og se, hvor naturskønt og alligevel tæt på alle bekvemmeligheder, Troldebakkerne er.

Vi mødes hos alletiders yndlingsnabo på hendes gård, hvor der med tiden vil opstå helt unikke muligheder for de af bofællesskabets beboere, der har lyst til at få jord under neglene. Bagefter følges vi til grunden. 

Såfremt det kan lade sig gøre, vil der være beboerrepræsentanter tilstede ved mødet. Og selvfølgelig møder du andre, der vil snuse til projektet ligesom dig selv.

Det er helt uforpligtende at være med! Vi glæder os til at se dig!

Del denne begivenhed

BB-02.png
bottom of page