top of page

ons. 22. mar.

|

Højbogård

INFORMATIONSMØDE: TROLDEBAKKERNE

Bofællesskabet Birketrolden, der får hjemme på det højeste punkt i den nye bydel Troldebakkerne ved Helsinge, kommer til at bestå af 44 boliger og et stort fælleshus. Ved dette møde får du en introduktion til Bærebos bofællesskabskoncept og til Troldebakkerne og Birketrolden.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
INFORMATIONSMØDE: TROLDEBAKKERNE
INFORMATIONSMØDE: TROLDEBAKKERNE

Tid og sted

22. mar. 2023, 17.00 – 18.00

Højbogård, Troldemosevej 2, 3200 Helsinge, Denmark

Om eventet

I Troldebakkerne bygger Bærebo et bofællesskab for alle aldre. Til dette møde kan du træffe andre, der vil snuse til projektet ligesom dig selv og du kan blive klogere på, hvad Bærebo er og hvilken slags bofællesskaber, vi bygger. Den første etaper bliver 14 ejerboliger, som vi går i gang med, så snart der er fundet beboere til det. 

Se grunden, hvor Bofællesskabet Birketrolden kommer til at ligge og se, hvor naturskønt og alligevel tæt på alle bekvemmeligheder, Troldebakkerne er. Vi mødes hos alletiders yndlingsnabo på hendes gård, hvor der med tiden vil opstå helt unikke muligheder for de af bofællesskabets beboere, der har lyst til at få jord under neglene. Bagefter følges vi til grunden. 

Du vil møde Bærebo teamet, måske en beboerrepræsentant - og selvfølgelig møder du andre interesserede. Det er helt uforpligtende at være med. Vi glæder os til at se dig!

Skulle du være forhindret i at dukke op fysisk, kan du deltage over Zoom med dette link: 

https://us02web.zoom.us/j/4551297985

Del dette event

BB-02.png
bottom of page