top of page

lør. 07. maj

|

Vingefanget

INFORMATIONSMØDE: VINGE

Bofællesskabet Vingefanget, der får hjemme på en attraktiv beliggenhed ved mosen i den nye by Vinge ved Frederikssund, kommer til at bestå af både andels- og lejeboliger og et stort fælleshus. Ved dette møde får du en introduktion til Bærebos bofællesskabskoncept og til Vinge og Vingefanget.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
INFORMATIONSMØDE: VINGE
INFORMATIONSMØDE: VINGE

Tid og sted

07. maj 2022, 09.00 – 10.30

Vingefanget, Deltavej, 3600 Frederikssund, Denmark

Om eventet

I Vinge bygger Bærebo et bofællesskab for alle aldre. Til dette møde kan du træffe andre, der vil snuse til projektet ligesom dig selv og du kan blive klogere på, hvad Bærebo er og hvilken slags bofællesskaber, vi bygger.

Se grunden, hvor Bofællesskabet Vingefanget kommer til at ligge og se, hvilken dejlig kombination af naturskønne omgivelser og ny by, Vinge er. Samlingspunktet i Vinge bliver det grønne hjerte - en attraktiv og levende byfælled, som forbinder Vinges forskellige kvarterer.

Vi mødes på grunden og finder derefter i samlet flok til "Dueslaget" (Gl. Slangerupvej 9), en gammel gård, som vi indtil videre bruger som samlingssted, og som vi også har planer med. Dem kan du høre mere om til mødet.

Vi glæder os til at se dig!

Del dette event

BB-02.png
bottom of page