Bærebo på Fyn

Vi vil skabe en levende forstad til Odense 
med bæredygtighed, frihed og fælleskab 

Om Bærebo på Fyn

Lidt uden for Odense ligger Årslev, som er en levende forstad med masser af liv og fællesskab. Her havde Bærebo tænkt sig at stikke spaden i jorden for at realisere Skovly projektet, der desværre gik i stå. Men Fyn er stadig interessant!  

Vi nåede langt i Årslev, men kigger fortsat efter andre steder på Fyn, hvor et Bærebo projekt kan realiseres. Vi får nemlig mange henvendelser fra fynboer, der gerne ser flere fynske bofælleskaber opstå. 

Så - hvis man har kendskab til gode steder eller er en del af en gruppe, der gerne vil hjælpes på vej, kan man kontakte os. Så finder vi ud af, om et Bærebo projekt kan opstå. 

Vi er pt. i dialog vedrørende et projekt lige udenfor Odense, i Åsum, hvor vi afventer Odense Kommune's revision af kommunalplanen,  før vi kan komme videre i processen. I Svendborg kigger vi på området omkring Tankefuld, der ville kunne nyde godt af nogle bæredygtige bofællesskaber. 

Spændende, om vi snart kommer til at lande på Fyn!

Eksemplet nedenfor viser, hvordan vi tænkte projektet i Årslev. Et typisk Bærebo projekt vil netop indeholde arealer til dyrkning/husdyrhold, i umiddelbar tilknytning til nabolagenes boliger. 

Marts  2019

Bærebo i Årslev?  

Det er tilsyneladende stadig ikke muligt for Faaborg/Midtfyn kommune og Bærebo at nå til enighed om et kunne opføre et Bærebo projekt i Årslev. Fra vores side holder vi os orienterede og tager vældig gerne et møde med  kommunen, hvis de ønsker dette. 

Oktober 2018

Ingen aftale om Skovly-projektet

Desværre lykkedes det ikke Bærebo at nå til enighed med Faaborg-Midtfyn Kommune om Skovly projektet i Årslev, trods stor lyst til bofællesskaber, fra begge sider. Læs artikel om udviklingen. 

Vil du være med?

Læs mere om hvordan du kan være med.

Du er også altid velkommen til at kontakte Camilla Nielsen-Englyst, der står for inddragelse og fællesskaber, for at høre mere:


camilla@baerebo.dk
29 72 31 45

© 2018 Bærebo
Design af Liselotte Østerby

  • w-facebook