Holdet bag

Bærebo A/S udgøres af et hold af medarbejdere og eksterne konsulenter.

Morten Pedersen
Direktør

Morten var først bankmand, så koncerndirektør i otte år i Kristensen Group, hvor han forestod udviklingen af et stort antal bolig- og ferieprojekter i Danmark og i udlandet. Siden har Morten været selvstændig inden for byudvikling, grønne energiprojekter og senest som direktør for feriecentre.

Morten er direktør i Bærebo, altså daglig leder, hvor han står for myndighedssamarbejde, økonomi, ledelse og koncept/udviklingsprocesser.

Ross Jackson

Initiativtager

Ross Jackson har i mange år været en innovativ leder både i forretningsverdenen og som inspirator for en global omstilling.

Ross er formand for Gaia Trust, som støtter det globale økosamfundsnetværk og 
Gaia Education, der samler bæredygtige projekter, globalt.  Ross har skrevet en række bøger og hans engagement i den globale økosamfundsbevægelse bringer erfaring ind i Bærebo.

Camilla Nielsen-Englyst
Inddragelse/fællesskaber

Camilla bor i et økosamfund

og har sine ben solidt plantet i økosamfundsbevægelsen, også globalt. Hun er aktiv i Landsforeningen for Økosamfund og  ofællesskab.dk, der forener fællesskabsorienterede boformer. I Bærebo er hun engageret i den løbende konceptudvikling og er ansvarlig for dannelse af nabolag, de inddragende processer, opstart af laug samt kommunikation. 

Andreas Hammershøj

Ekstern konsulent - Lindholm Rådgivning ApS. 

Arkitekt/planlægger/projektleder

Andreas er byplanarkitekt og står i samarbejde med resten af holdet for design og udformning af Bærebo’s fysiske planer.

 

Indgangsvinklen er humanistisk og holistisk, hvilket viser sig ved, at arkitekturen starter ved de mennesker, der skal leve og trives i den. Herfra udspringer den rumlige komposition, 

materialevalget og ikke mindst de fysiske træk, der skal underbygge gode, sociale strukturer.

Darko Semic
Ekstern konsulent - Lindholm Rådgivning ApS.

Ingeniør/projekteringsleder. DNGB konsulent. 

Darko har mange års erfaring bag udi kunsten med at konvertere arkitekttegninger til gode bygninger og huse. Af uddannelse er han bygningsingeniør og han har solid erfaring med at styre komplicerede byggeprocesser, hvilket gør Darko til et selvfølgeligt valg til at lede projektering og enterpriser i Bærebo.

Darko har tidligere designet passivhuse og har arbejdet en del med PHPP (Passive House Planning Package).

Liselotte Østerby
Grafisk Design (ekstern)

Liselotte er Bærebo's grafiske designer.
Hun har sit eget bureau 
Adfairtising, der tilbyder grafisk design, illustrationer og digitalt design for virksomheder og organisationer, som gør en forskel for den bæredygtige omstilling, f.eks. 

gennem miljømæssige, etiske, kulturelle eller sociale initiativer. Netop derfor er Liselotte et oplagt valg for Bærebo - samtidig med, at hun har en stil, der virker godt for os og for Bærebo's forskellige segmenter. 

Jens-Erik Thuesen

Energikonsulent

 

Jens-Erik er rådgiver omkring grønne energiløsninger. Han har en baggrund indenfor svagstrøm- og styringer og har erfaring fra projektering, salg og etablering af bl.a. solcelleanlæg, samt styringer og driftsoptimeringer til disse. Jens-Erik er med til at udvikle bæredygtige løsninger  på energiproduktion og forsyning.

De konkrete løsninger i de enkelte projekter afhænger af lokale forhold og rammevilkår. 

Mette Christensen Mønster

CFO - Økonomi og compliance

Mette har en baggrund som revisor samt regnskabs- og rådgivningskonsulent fra bl.a. Danske Bank, revisions- og rådgivningsvirksomhederne E&Y, PwC samt Beierholm. Hun er tidligere bestyrelsesmedlem i foreningen af yngre revisorer. Af uddannelse er hun Cand.merc.aud. og markedsøkonom. Mette sørger for, at der er styr på økonomien.  

Jesper Krarup
Udviklingschef

Jesper har til opgave at finde egnede grunde i særligt det Storkøbenhavnske område gennem opsøgende arbejde. Jesper har en fortid som statsautoriseret revisor og partner i Ernst & Young, hvorefter han har været ejer og direktør for forskellige selskaber og haft en tid som  ansat i Furesø Kommune med udvikling af kommunens grunde og ejendomme som fokus. 

© 2018 Bærebo
Design af Liselotte Østerby

  • w-facebook