top of page

Vi har to bofællesskaber på vej

Lige nu er vi helt konkret i gang i Vinge i Frederikssund og Troldebakkerne i Helsinge. 

De to bofællesskaber kan sammenlignes på mange måder, men de er også deres helt egne - og i takt med at flere og flere reserverer deres boliger i bofællesskaberne, står beboergrupperne frem med alle de interesser og særpræg, der er deres.
For begge bofællesskaber gør det sig gældende, at de er for alle aldre og livssituationer. Fælleshusene med fællesspisning er en vigtig komponent, og så er både Vinge og Troldebakkerne bydele, som er i udvikling.

I Vinge bygger Bærebo et bofællesskab, der kommer til at bestå af både andels- og lejeboliger med et fælleshus med udsigt over mosen. Bofællesskabet får her et urbant og moderne udtryk. Bofællesskabet er døbt "Vingefanget". Bofællesskabet står parat til indflytning 1. april 2023.
Læs meget mere om Vingefanget på projektsiden for Vinge.

De 48 lejeboliger i Troldebakkerne kommer til at ligge centreret i en kreds omkring et fælleshus. Beboerne er heldige: De kommer til at bo på det højeste punkt i den nye bydel. Bofællesskabet er døbt Birketrolden".
Bofællesskabet er klar til indflytning d. 1. februar 2023.

Læs meget mere om Birketrolden på projektsiden for Troldebakkerne.
 

Mere på vej
​Bærebo er et koncept, der åbner muligheder for mennesker, der gerne vil bo i bæredygtige bofællesskaber. Vi er ikke geografisk begrænsede, men samarbejder med kommuner og borgergrupper, der vil et projekt. Når vi får en henvendelse, kigger vi sammen efter et egnet sted og afgør, om vi kan starte et samarbejde. 

Som udgangspunkt søger vi egnede steder omkring storbyerne, men vi er også åbne for mere landlige projekter. Dog skal der være offentlig transport i umiddelbar nærhed. 

BB-02.png
bottom of page