Kalender

Vi holder gerne forskellige former for møder, workshops og studieture.
Desværre har disse været indstillet grundet covid-19 restriktioner. Men vi vender langsomt tilbage, også med online versioner. 

 • INFOMØDER
  Introducerer til et specifikt projekt. Alle kan dukke op og 'snuse'. 

   

 • NABOLAGSMØDER
  Når man har besluttet sig for at gå videre i processen (og har indbetalt 1850 kr.), kan man komme til nabolagsmøder, hvor man udvælger sit nabolag.

   

 • WORKSHOPS/STUDIETURE
  For at lære hinanden bedre at kende – og for at opnå mere klarhed over egen motivation og ønsker – afholder Bærebo en række arrangementer, f.eks. en studietur til Munksøgård ved Roskilde. Disse vil være åbne for folk på interesselisten, altså dem, der har adgang til nabolagsmøderne.

Bærebo events

 • Informationsmøde - Troldebakkerne
  tir. 17. aug.
  https://us02web.zoom.us/j/9917806909
  17. aug. 16.30 – 17.30
  https://us02web.zoom.us/j/9917806909
  ZOOM: Vi glæder os meget til at orientere og møde potentielle beboere i Bærebo Troldebakkerne i Helsinge, et bæredygtigt bofællesskab (BIRKETROLDEN) for folk i alle aldre med fællesskab, frihed og skøn naturtæt beliggenhed. På mødet vil der blive informeret om de første skridt i projektet. Kom glad!
  Del
 • Informationsmøde - Troldebakkerne
  tir. 17. aug.
  Laugøvej 11, 3200 Helsinge, Danmark
  17. aug. 19.00 – 20.30
  Laugøvej 11, 3200 Helsinge, Danmark
  FYSISK: Vi mødes hos en god nabo, Dyrlægegruppen Laugø, hvor vi holder informationsmøde. De bor lige bag området. Her fortæller Bærebo teamet om projektet og kommentarer og gode ideer modtages. Derefter går vi sammen en tur over grunden. Duk op og snus til det! Tilmeld dig gerne.
  Del