Kalender

Vi holder gerne både forskellige former for møder, workshops og studieture.
Desværre er disse indstillet i uvis tid grundet covid-19 restriktioner. Men vi vender tilbage, også med online versioner. 

 • INFOMØDER
  Introducerer til et specifikt projekt.

   

 • NABOLAGSMØDER
  Når man har besluttet sig for at gå videre i processen (og har indbetalt 1850 kr.), kan man komme til nabolagsmøder, hvor man udvælger sit nabolag.

   

 • WORKSHOPS/STUDIETURE
  For at lære hinanden bedre at kende – og for at opnå mere klarhed over egen motivation og ønsker – afholder Bærebo en række arrangementer, f.eks. en studietur til Munksøgård ved Roskilde. Disse vil være åbne for folk på interesselisten, altså dem, der har adgang til nabolagsmøderne.

Bærebo events

 • 26. sep. 2018 16.30 – 18.00
  Husmandsstedet, Over Bækken 1, 5792 Årslev, Danmark
  Vi glæder os meget til at møde måske kommende beboere i Bærebo Skovly, som bliver en række bæredygtige bofællesskaber for mennesker i alle aldre med fællesskab, frihed og skøn beliggenhed i Årslev. På mødet vil der blive informeret om projektet og givet mulighed for at komme med idéer til design.
  Del
 • tir. 25. sep.
  Ubuntuhuset, Købmagergade 42, 1., Kbh K
  25. sep. 2018 16.30 – 18.00
  Ubuntuhuset, Købmagergade 42, 1., Kbh K
  Bærebos første projekt bliver i Årslev på Fyn. Samtidig leder vi med lys og lygte efter egnede steder på Sjælland, hvor mange af Bærebo’s nuværende medlemmer har lyst til at slå sig ned. Kom og hør om Bærebos koncept og om status i forhold til kommende bofællesskaber på Sjælland. Alle er velkomne!
  Del

© 2018 Bærebo
Design af Liselotte Østerby

 • w-facebook