top of page

Om Bærebo på Fyn

Lidt uden for Odense ligger Årslev, som er en levende forstad med masser af liv og fællesskab. Her havde Bærebo tænkt sig at stikke spaden i jorden for at realisere Skovly projektet, der desværre gik i stå. Men Fyn er stadig interessant!  

Vi nåede ganske langt i Årslev, men kigger nu efter andre steder på Fyn, hvor et Bærebo projekt kan realiseres. Vi får mange henvendelser fra fynboer, der gerne ser flere fynske bofælleskaber opstå. 

Så - hvis man har kendskab til gode steder eller er del af en gruppe, der gerne vil hjælpes lidt på vej, kan man kontakte Bærebo. Så ser vi på det og finder ud af, om et Bærebo projekt kan opstå. 

 

Vi har pt. været i dialog med projektet omkring Svendborg, Strib og Odense. Kigger på både landlige og mere urbane projekter. 

Hvilke konkrete faciliteter og hvordan jorden skal udnyttes kommer i høj grad an på beboerne, idet udvikling og drift af området i Bærebo kommer til at ske i brugerstyrede 
laug.

Marts  2019

Bærebo i Årslev?  

Det er tilsyneladende stadig ikke muligt for kommunen og Bærebo at nå til enighed om et Bærebo projekt i Årslev. Fra vores side holder vi os orienterede og tager gerne et møde med  kommunen, hvis de ønsker . 

Oktober 2018

Ingen aftale om Skovly-projektet

Desværre lykkedes det ikke at nå til enighed med Faaborg-Midtfyn Kommune om Skovly projektet.
Læs artiklen om den overraskende udvikling - og f
ølg med  på Facebook.

Juni 2018

Lokalplansprocessen er i gang

”Med sine stærke og mangfoldige fællesskaber, nærheden til Odense og naturen i baghaven tilbyder Årslev noget helt særligt til mennesker, der på én gang gerne vil storbyen, naturen og det nære fællesskab”. Sådan siger borgmester Hans Stavnsager ...  Læs mere

Den gård, der bliver centrum for det fælles fælles, i Bærebo Årslev projektet

En gård i midten skaber et fælles centrum. 

Eksemplet nedenfor viser, hvordan vi tænkte projektet i Årslev. 

Den gård, der bliver centrum for det fælles fælles, i Bærebo Årslev.

Den foreløbige plan for projektet i Årslev - de første 6 nabolag.

Vil du være med?

Læs mere om hvordan du kan være med.

Du er også altid velkommen til at kontakte Camilla Nielsen-Englyst, der står for inddragelse og fællesskaber, for at høre mere:


camilla@baerebo.dk
29 72 31 45

Læs mere
BB-02.png
bottom of page