ivsPrivatlivspolitik

Privatlivspolitik

Bærebo er forpligtet til at beskytte enhver form for personoplysninger, der deles med os, eller som vi på anden måde er i besiddelse af.

Formålet med denne privatlivspolitik er at informere dig om, hvilke personoplysninger vi indsamler, hvordan og hvorfor vi indsamler dem, samt hvad vi gør for at beskytte dine oplysninger.

 

Har du spørgsmål til indsamlingen, af personoplysninger er du velkommen til at kontakte os.

Hvorfor indsamler vi personoplysninger?
Personoplysninger er personidentificerbare oplysninger som navn, adresse og e-mail. Bærebo indsamler og behandler personoplysninger med følgende formål:

  • At oprette og administrere dit abonnement på vores nyhedsbreve, så du kan modtage nyheder fra Bærebo. Man kan altid fravælge disse nyhedsmails ved at klikke “afmeld” i bunden af nyhedsbrevet.
     

Hvilke oplysninger indsamler vi?
Bærebo indsamler personoplysninger, der kan inkludere følgende:

  • Personoplysninger, herunder e-mail og navn, når du tilmelder dig vores nyhedsbreve via hjemmesiden eller gennem manual opskrivning på en liste, hvorefter vi manuelt tilføjer dig.

  • Systemet registrerer cookies og andre oplysninger fra din computer, herunder IP-adresse, operativsystem, browsertype, geografi mv., hver gang du besøger www.bærebo.dk. Oplysningerne bruges til at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden, bl.a. via Google Analytics, der indsamler data over, hvordan du som bruger anvender hjemmesiden. Denne statistik anvendes kun i opsummeret form, f.eks. til at undersøge, hvilke sider og browsere, der anvendes mest.
     

Hvordan indsamler og behandler vi dine oplysninger?
Bærebo indsamler og behandler udelukkende personoplysninger, du selv har givet samtykke til, eksempelvis ved aktivt at tilmelde dig vores nyhedsbreve. Som beskrevet ovenfor anvendes der desuden cookies på www.bærebo.dk med formålet at forbedre din online-oplevelse, blive klogere på de besøgendes præferencer og for at sikre, at hjemmesiden fungerer optimalt.

 

Hvem modtager dine oplysninger?
I overensstemmelse med den gældende persondatalov, kan Bærebo i nogle tilfælde udveksle dine personoplysninger med følgende modtagere:

  • Underleverandører, som Bærebo har godkendt til varetagelse og administration af data, eksempelvis en hostingudbyder for hjemmesiden.

  • Offentlige myndigheder, hvis det er påkrævet i henhold til gældende lovgivning.
     

Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?
Bærebo opbevarer altid dine personoplysninger sikkert og fortroligt.
Vi opbevarer dine personoplysninger i beskyttede databaser med begrænset adgang. Det er kun Bærebo’s daglige ledelse og  betroede medarbejdere, der har adgang til personoplysninger. De ansatte, der har adgang til oplysningerne, er forpligtede til kun at benytte dem i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

 

Cookies
Cookies er en lille datafil, der bliver lagt på din computer, når du bruger en internettjeneste. Cookies indeholder oplysninger, der senere kan læses af en webserver på det domæne, som udstedte den pågældende cookie, dvs. at hjemmesiden husker dig næste gang, du besøger den.

 

Der findes 2 typer af cookies – midlertidige cookies og permanente cookies. Midlertidige cookies er informationsenheder, som slettes, når du lukker din webbrowser. Permanente cookies er informationsenheder, som bliver gemt på din computer, indtil de bliver slettet. Permanente cookies sletter sig selv efter en vis periode, men bliver fornyet, hver gang du besøger hjemmesiden. Bærebo anvender både midlertidige og permanente cookies på hjemmesiden.

For at kunne videreudvikle og forbedre hjemmesiden www.bærebo.dk, anvender vi cookies fra visse tredjeparter. Der føres således statistik via Google Analytics over, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Bærebo anvender WIX til udsendelse af nyhedsbreve. Begge tjenester bruger cookies til at optimere brugeroplevelsen på deres hjemmesider.


Alle de informationer, vi modtager i denne forbindelse, er anonyme. Du kan altid afvise eller fravælge cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser.

Hvad er dine rettigheder?
Bærebo har iværksat en række tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger og sikre dine rettigheder som registreret bruger. I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger, kan du altid gøre brug af følgende rettigheder:

  • Retten til indsigt i dine personoplysninger.

  • Retten til berigtigelse af dine personoplysninger.

  • Retten til sletning af dine personoplysninger.

  • Retten til begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger.

  • Retten til indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger.

Hvis du har afgivet samtykke til behandlingen af dine personoplysninger, f.eks. i forbindelse ved at tilmelde dig et nyhedsbrev, kan du til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, hvorefter behandlingen vil ophøre. Du kan efterspørge, at vi sletter de personlige informationer, vi er i besiddelse af om dig ved at kontakte os på nedenstående e-mail/telefonnummer. Dette inkluderer dog ikke data, som vi er pålagt at beholde til administrative, juridiske eller sikkerhedsmæssige formål.

Henvendelser og yderligere spørgsmål
Har du spørgsmål angående Bærebo’s behandling af dine personoplysninger, eller er du uenig i den måde, som vi behandler dine personoplysninger på, kan du kontakte os på info@baerebo.dk eller til  Camilla på tlf. +45 29723145

 

Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet, som er den myndighed i Danmark, der fører tilsyn med bl.a. virksomheders behandling af personoplysninger. Kontaktoplysninger på Datatilsynet er tilgængelige på deres hjemmeside: www.datatilsynet.dk.


Ændringer
Bærebo forbeholder sig retten til at foretage ændringer af og opdatere denne privatlivs- og cookiepolitik uden forudgående varsel, bl.a. når det er nødvendigt som følge af lov- og praksisændringer på databeskyttelsesområdet. Vi anbefaler derfor, at du løbende holder dig orienteret.

Du accepterer ovenstående privatlivspolitik, når du besøger www.bærebo.dk og når du benytter vores services (nyhedsbreve mv.).

 

Dato for seneste ændring af privatlivs- og cookiepolitikken: 24. maj 2018.

© 2018 Bærebo
Design af Liselotte Østerby

  • w-facebook