Nyhedsbrev marts 2020

March 22, 2020

Det er en mærkelig tid i vores historie. Hamsterhjulet er ved at gå i stå. Det er en tid, hvor mange af os tilbringer langt mere tid derhjemme, blandt vores nære, end vi plejer. Man kan blive bange for at miste sine kære. 

Nyhedsbrev december 2019

December 22, 2019

Så lukkes der ned for julen. Ikke flere møder og forhandlinger, ikke flere oplæg til nye bæredygtige bofællesskaber, som vi gerne vil finde plads til, rundt omkring i kommunerne og i kommuneplanerne. 

Nyhedsbrev september 2019

September 24, 2019

Der er gået en rum tid, siden i har hørt fra os. Lange forhandlinger, mange forhåbninger og optimistiske forventninger har præget sommerens gang. Vi har været lige ved og næsten flere gange, men forbliver tro mod vores koncept, hvilket må siges at begrænse mulighederne.

Nyhedsbrev april 2019

April 14, 2019

Så sker det - vi lander vores første fysiske projekt, i Filmbyen i Avedøre. Korrekt, dør om dør med filmselskabet Zentropa. Her skal vi skabe, hvad der kaldes 'Den Grønne Filmby'. En fin ramme om et urbant bofællesskab, tæt på natur, byen, stationen og et sted, der emmer af en sprudlende, kreativ energi, 

Nyhedsbrev december 2018

December 20, 2018

Et stort juleønske fra os ville være, at vi nu havde et par projekter landet og kunne starte dannelsen af de bofællesskabsgrupper, der kunne danne de bæredygtige bofællesskaber, som Bærebo er sat i verden for. Men I ved det - det gør vi først, når vi er konkrete og har et stykke land at arbejde med. For netop at undgå skuffede forventninger, fantasifloskler og løs snak.

Nyhedsbrev oktober 2018

October 11, 2018

Tingene går ikke altid, som man gerne vil have det. Det kan gå for langsomt, for hurtigt, blive for snævert, blive for bredt. I et Bærebo projekt arbejder vi med en praktisk realisme, der er bundet op på en ideologi om at skabe en model for bæredygtige bofællesskaber, som kan blive det naturlige livsstilsvalg i fremtiden - til gavn for både mennesker og miljø. 

Nyhedsbrev august 2018

August 23, 2018

I Bæreboteamet er vi i fuld gang med forberedelserne til særligt projektet i Årslev - Skovly - og vi er endelig klar til at holde første infomøde om dette konkrete projekt. Vi glæder os vældigt til at møde nogle af de kommende beboere, der skal give projektet liv. Den næste tid handler derfor om at mobilisere, inddrage og engagere - om at skabe fællesskaber. ...

Nyhedsbrev juni 2018

June 28, 2018

I Bærebo har vi travlt med at få vores første projekt i Årslev på skinner, mens vi undersøger mulighederne for et projekt på Sjælland til de mange, der venter på at kunne engagere sig i et bofællesskab under Bærebo tættere på København. Vi er fortsat i dialog om et projekt i Roskilde Kommune (Viby Sj.), i Lejre Kommune (Hvalsø) og ...

Nyhedsbrev maj 2018

May 25, 2018

Vi er nu begyndt at promovere Bærebo, for at finde interesserede beboere til Årslev projektet på Fyn. Her var vi f.eks. med på Det Fælles Bedste i Vejle, hvor vi fik mange gode snakke med mennesker, der søger et andet liv, i fællesskaber. Læs derudover også mere om Hvad der sker på Fyn og Årslev-projektet.

Nyhedsbrev april 2018

March 31, 2018

Det er blevet forår og med foråret spirer udflytterdrømmene. Efter en periode med tavshed grundet mangel på konkrete nyheder er vi glade for at meddele, at der nu sker noget i Bærebo. Vi har fået tilsagn fra Faaborg-Midtfyn Kommune om, at lokalplanen til vores første bæredygtige boligprojekt kan igangsættes, i en dejlig forstad til Odense: Årslev på Fyn.

Nyhedsbrev februar 2018

February 08, 2018

Selvom Bærebo går for at være et professionelt projekt, der gør en dyd ud af at have styr på sine ting, kan vi ikke styre de kommunale sagsbehandlingstider. Endnu engang må vi væbne os med tålmodighed, selvom tempoet ikke passer os; drosle lidt ned og afvente begivenhedernes gang. ...

Nyhedsbrev januar 2018

January 22, 2018

Vi ser mod lysere tider og her er en opdatering fra Bærebo om mulighederne for at realisere ambitionerne for ’byen på landet’. I Bærebo håber vi, at det nye år vil se vores første projekt realisere sig, med en masse bæredygtige huse og de gode fællesskaber, der kan vise styrken i Bærebo. ...

Nyhedsbrev december 2017

December 22, 2017

Kære interesserede i Bærebo

Så blev det fredag, her kun to dage inden juleaften – og vi går lige så stille mod lysere dage. Man må sige, at der er sket en del i Bærebo projektet her i ugens løb. I dag kunne man i medierne læse, at samarbejdet mellem partnerne omkring Vinge C er blevet afbrudt i utide. 

Please reload

© 2018 Bærebo
Design af Liselotte Østerby

  • w-facebook