top of page

Tilmelding

Herunder kan du tilmelde dig interesselister for de specifikke projekter.

Interesselisterne er for dem, der ønsker at modtage mere information om et specifikt Bærebo projekt. 
Beboergrupperne er, som navnet antyder, for dem, der efter en vis indledende information er klar til at gå ind i et specifikt projekt og eventuelt deltage i rammesætning mm. 
Læs mere om beboergrupper nedenfor
 

Interesselister

Herunder kan du tilmelde dig interesselisten til det specifikke projekt, du gerne vil modtage mere information om - fordi du er interesseret i det. 

Anchor 1
Interesselisten - Bofællesskabet Rubinen (Troldebakkerne)

Tak for tilmeldingen

map_TROLDEBAKKERNE.jpg
Interesselisten - Bofællesskabet Vingefanget
(Vinge)

Tak for tilmeldingen

map_vinge.jpg

Beboergrupper

Beboergrupperne er for dem, der efter indledende information overgår til at være oprigtigt interesserede i at være med i enten Bofællesskabet Rubinen eller Bofællesskabet Vingefanget.
 

For at overgå fra en interesseliste til en beboergruppe, skal man have deltaget i et infomøde, haft en snak med en repræsentant fra den pågældende beboergruppe samt have deltaget i et beboergruppemøde. Derefter indbetales 1850 kr. for at tilslutte sig beboergruppen. 

 

Som en del af beboergruppen opnås adgang til møder, hvor planerne for bofællesskabet defineres - hvem du vil bo sammen med og hvordan. Desuden laver vi studieture og arrangementer, som du selvfølgelig, som kommende beboer, inviteres med til. Derudover kan du blive aktiv i laug og få indflydelse på projektets design. 


Bemærk. at vi kommunikerer på platformen Borigo, som du vil blive inviteret til, når du har indbetalt depositum (som vi kalder beløbet, fordi det senere fratrækkes andel- eller huslejeindskud. Springer du fra projektet inden indflytning, tilbagebetales beløbet dog ikke). 

BB-02.png
bottom of page